VÁLTS A MblackWIblackN-RA ÉS TAPINTSD MEG A VARÁZSLATblackT

A MOWION by Kanlux megbízható megoldásokból áll. Több, a cég működésének elején legyártott termék a mai napig gondmentesen működik. Világszerte több százezer termékről van szó.

A MOWION-t azoknak kínáljuk, akik azt szeretnék, hogy a szép kinézet és a technológia egymást támogassa. Ambiciózus megoldás azon lakosok, befektetők, fejlesztők és szerelők számára, akik a minőségi megoldásokban hisznek - mind a beszerelés, mind a több évtizedes felhasználás során.

Mivel valami vagy minőségi, vagy nem. Választáskor válts a MOWION-ra és tapintsd meg a varázslatot.

HpinkGYAN KÉSZÜL

A MOWION Logi annak jelent megoldást, aki tökéletes és egyben gazdaságos műszaki megoldásokat vár el. Ezek logikus és olcsó, valamint meglepően könnyen használható megoldások.

TUDJON MEG TÖBBET

A MOWION Domo olyan kiegészítőket tartalmaz, melyek szebbé és biztonságosabbá teszik a belteret. Ambiciózus megoldás azon lakosok és szerelők számára, akik hisznek abban, hogy a minőség magáért beszél - mind a beszerelés, mind a több évtizedes felhasználás során. Mivel valami vagy minőségi, vagy nem. Válaszd a Domo-t és gondolj a szabadságra, mellyel a lakásodat berendezheted. 

TUDJON MEG TÖBBET

Innovatív széria irodákba. A stílus, használhatóság és munkahelyi ergonómia lehető legjobb kombinációja. Praktikus és funkcionális megoldás keretes rendszerbe való szereléshez.

TUDJON MEG TÖBBET

Külső falakon és homlokzatokon alkalmazandó megbízható sorozat. Kiemelkedő mechanikus védettség és biztonság jellemzi. Egyesíti a masszív szerkezetet az egyszerű és univerzális formatervezéssel. Tökéletes megoldást jelent pl. garázsokban vagy kerti pavilonokban.

TUDJON MEG TÖBBET

#

Aplikacja jest dostępna dla komputerów i tabletów
(min. rozdzielczość 1200px)

Obróc ekran o 90 stopni.
(min. rozdzielczość 1200px)

Powrót na stronę główną